Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΣΤΟ ΜΠΟΣΙ.

  Ο οικισμος του Μποσι, γιορτασε και φετος με λαμπροτητα, την μνημη των Αγιων Θεοδωρων, στο ομωνυμο ιερο ναο. Πληθος κοσμου παρευρεθει να τιμησει την μεγαλη αυτη εορτη, παρα τις ασχημες καιρικες συνθηκες που επικρατουσαν απο το πρωι στην περιοχη.
  Οι κατοικοι του χωριου επιφυλαξαν μια πολυ ζεστη ατμοσφαιρα, σε οσους βρεθηκαν εκει για τον εορτασμο και ανοιξαν τα σπιτια τους, προσφεροντας καφε και φαγητο, στους τυχερους που εμειναν εκει εως το τελος της ημερας. Για αλλη μια φορα μας  αποδεικνυουν οτι οταν υπαρχει ανθρωπια και αληθεια, ολα ειναι πραγματικα πολυ ομορφα, ακομα και οταν ζεις σε εναν οικισμο μακρια απο παρα πολλες ανεσεις.
 Τους ευχαριστουμε και ως Συλλογος για οτι προσφεραν στην αντιπροεδρο Βικυ Γεωργοπουλου και στον υπευθυνο επικοινωνιας Κωστα Διαμαντοπουλο.

Χρονια πολλα και καλα και του χρονου με ακομα περισσοτερο κοσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου